O nasOskrbeli smo več kot 60.000 strank od leta 2014

Rhinocamera je postal eden od vodilnih prodajalcev na drobno na področju fotografskega materiala v Evropi. Zagotavljamo najbolj zaželene in priljubljene izdelke vodilnih blagovnih znamk v tej industriji. Oskrbeli smo več kot 60.000 strank od leta 2014, od takrat pa Rhinocamera še naprej širi fotografski portfolio in ponuja konkurenčne cene. Rhinocamera je vaša trgovina za vse, kar potrebujete za fotografiranje.

Kdo smo


Rhinocamera je del skupine PHL Group, ki je bila ustanovljena leta 2010 in od takrat konstantno raste. Nenehna rast je omogočila večje zaloge in še bolj pomembno, zelo konkurenčne cene. Naš model poslovanja je bil na začetku z nakupom velikih količin po ceni na enoto, ki je nižja kot navadno, zelo podoben mnogim ponudnikom. Razlika med nami in drugimi podjetji je v tem, da ta prihranek ponudimo tudi našim strankam. Tako smo pridobili veliko zvestih strank, ki vedo, da jim bomo ob nakupu ponudili najboljšo možno ceno za njihov želeni izdelek

Cilj našega podjetja je še naprej zagotavljati konkurenčne cene, zraven tega pa tudi visoko raven pomoči strankam. Naša vizija je še naprej širiti se in postati številka ena v prodaji fotografske opreme na drobno v Evropi, pri tem pa bo še vedno glavni poudarek na strankah.

Povemo vam natančno stanje zaloge.


Vidite lahko našo zalogo in se prepričate, da imamo izdelek.


Vi, kupci, ste naša glavna skrb

Kaj nas dela drugačne?

1. Konkurenčne cene - Naš cilj so konkurenčne cene vseh naših izdelkov, morebitne prihranke pri nakupu večjih količin bomo neposredno ponudili našim strankam in tako poskrbeli za njihovo zadovoljstvo.

2. Hitri odgovori - Prepričani smo, da ko imate vprašanje in pričakujete takojšen odgovor, se nekatera podjetja odzovejo šele po 24 urah. Pri nas se to ne more zgoditi, ker imamo svetovalce, ki so pripravljeni skozi pogovor v živo v nekaj sekundah odgovoriti na vaša vprašanja. Pogovor v živo se nahaja na vsaki strani spodaj desno in je na voljo med delovnim časom pisarne.

3. Visoka raven storitev za stranke - Najbolj smo osredotočeni na zadovoljstvo stranke. Naš cilj je, da vam ponudimo izdelke, ki jih želite po želenih cenah v želenem času. Zadovoljstvo strank je naša prednostna naloga.

4. Sprotno stanje zalog - Večina spletnih strani ponuja samo podatek, da blago je ali ni na zalogi. Iskreno, izgleda, da zaloga nikoli ne poide. Mi raje zagotavljamo preglednost in vam povemo natančno kolikšna je naša zaloga. Prav tako na ta način vidite, kako hitro bodo zaloge verjetno pošle in se izognete razočaranju. Vsakič, ko nekdo odda naročilo, se raven zalog samodejno zmanjša, tako da ne boste zamudili izdelka zaradi druge stranke. Pri nakupovanju preko spleta je preglednost ključnega pomena.

5. Varnost - Večina podjetij preverja varnost svoje spletne strani tedensko ali mesečno. Mi jo preverjamo vsak dan, da smo prepričani v 100 % varnost njene uporabe za stranke. V povezavi s Comodo, vodilnim ponudnikom spletne zaščite, je naša spletna stran zaščitena s protokolom secure socket layer (SSL), kar pomeni zaščito vaše zasebnosti, vaša transakcija je 100 % varna.

Varno plačilo

Varno plačilo

Varna transakcija

Varna transakcija

Brezplačna in hitra dostava

Varno plačilo
Customer Reviews