Kontaktirajte nas

Ste naleteli na težavo? Poskusite najti odgovore na svoja vprašanja z uporabo interaktivne pomoči uporabnikom in pogosto zastavljenih vprašanj. V nasprotnem primeru obstaja več načinov, kako lahko pridete v stik z našima izkušenima skupinama prodaje in pomoči uporabnikom.

 

 

Storitev za stranke:

Ponedeljek: 10:00 - 18:00 

Torek: 10:00 - 18:00 

Sreda: 10:00 - 18:00

Četrtek: 10:00 - 18:00

Petek: 10:00 - 17:00 

Sobota in Nedelja: Zaprto

Live Chat

Pogovor v živo

Pri pogovoru v živo vam bomo hitro odgovorili. Kliknite tukaj za pogovor z enim od naših svetovalcev ali kliknite na Rhinocamera pogovor v živo spodaj desno na spletni strani.

Aktivirajte pogovor v živo »

By Email

Z E-pošto

Če bi radi stopili v stik z nami preko E-pošte, uporabite info@rhinocamera.si ali izberite eno od naslednjih vrst poizvedb in kliknite na povezavo:

Za splošna vprašanja in poprodajo kliknite tukaj. »

By Phone

Po telefonu

Smo spletno podjetje v najbolj pristnem pomenu in nimamo dragih klicnih centrov, kar nam omogoča ohranjati konkurenčne cene. Če želite nujno stopiti v stik z nami, vam priporočamo, da to storite s pomočjo pogovora v živo, kjer vam bo naš svetovalec odgovoril v nekaj sekundah. Če ste prepričani, da lahko dobite odgovor samo preko telefona, nas pokličite na spodnjo telefonsko številko. Pri tem upoštevajte, da boste ob konicah verjetno morali čakati na pogovor.

(+44) 330 8088 805 »

Returns Info

Z E-pošto

Če morate vrniti nepravilno dostavljen ali neželen izdelek, se takoj po telefonu ali z E-pošto obrnite na našo službo za vračila in izdali vam bomo obrazec z zahtevo za vračilo.

Obrnite se na naš oddelek za vračila »

E-poštni naslov: Rhinocamera, Unit D, 66-70 Main Street. Gibraltar, GX11 1AA. Great Britain

Varno plačilo

Varno plačilo

Varna transakcija

Varna transakcija

Brezplačna in hitra dostava

Varno plačilo
Customer Reviews