Varno naročanje

Prices

Varna spletna stran

Pri Rhinocamera jemljemo varnost zelo resno. Večina spletnih trgovin ima samo eno vrsto zaščite, mi pa imamo dve. Web Inspector je z vidika varovanja podrobnosti o strankah zelo podoben, celovito pa se posveča tudi varovanju spletne strani pred zlonamernim napadom. Web Inspector zagotavlja tudi zaupanja vredno spletno stran, ne samo z enim, ampak kar z dvema slojema zaščite jamči strankam, da so na Rhinocamera zaščiteni. Za bolj podrobne informacije obiščite www.webinspector.com

Web Inspector


Varna plačila s kartico

Vsa plačila s kreditnimi ali debetnimi karticami preko naše spletne strani morajo skozi Visa verified ali Mastercard securecode preverjanje. To preverjanje vas kot kupca ščiti pred spletnimi prevarami, dodatno vas kot kupca ščiti pred nedobavo in zato je transakcija z nami brez nevarnosti. Ščiti tudi nas, trgovca, pred ukradenimi kreditnimi karticami. To pomeni, da lahko pošljemo vaše naročilo takoj in brez tveganja, da vi ne bi bili kupec.

Verified By Visa

Takojšnje bančno plačilo

Glede na vašo lokacijo sprejemamo tudi takojšnja bančna plačila, ki so 100 % zajamčena. Če smo želeli dovoljenje za sprejemanje takih plačil, je moral Rhinocamera skozi intenzivno preverjanje podjetja in storitev, kar pomeni, da je to še en način plačila brez tveganja za stranke, pri čemer so plačila popolnoma zavarovana za dobavo. Prav tako so plačila nam popolnoma zaščitena in na tak način nismo še nikoli prejeli goljufivega naročila. Pošiljali bomo potrdila o prejemu sredstev, namesto da bi čakali na prihod denarja na našo banko.


Returns Info

Bančno nakazilo

Plačila z bančnim nakazilom vključujejo doplačilo v višini €15, kar bo samodejno dodano v vašo košarico ob procesiranju s to metodo plačevanja. Ob oddaji naročila boste prejeli kupon z našimi bančnimi podatki in referenčno številko vašega naročila, ki jo morate vključiti v bančno nakazilo, da bomo lahko plačilo dodelili vašemu naročilu. Bančna nakazila običajno prispejo v 48 urah, naročila so takoj odposlana, upoštevajte pa, da je doplačilo nevračljiv strošek nakazila.

Returns Info

American Express

Pri plačilu z American Express kartico je potrebno doplačilo v višini 2,5%, kar je vključeno v ceni, ki je prikazana pri tej izbrani plačilni metodi. Prosimo, upoštevajte, da to doplačilo predstavlja nepovračljivo provizijo transakcije.

Varno plačilo

Varno plačilo

Varna transakcija

Varna transakcija

Brezplačna in hitra dostava

Varno plačilo
Customer Reviews